Sneltekenaar Will Lomans

Karikaturist in Nederland

Mijn naam is Will en ik ben al mijn hele leven bezig met allerlei vormen van tekenen en schilderen.

Diverse grote en kleine decor projecten, en schilderingen zijn hiervan het resultaat.

Door het karikatuur tekenen heb ik nu een goedkope en snelle manier gevonden om mijn werk aan te beiden. 

 

 

Ipad

De iPad Pro geeft nu eindelijk de mogelijkheid om professioneel te werken met een digitaal medium.Sinds de iPad Pro ben ik dus zeer actief als sneltekenaar. Naast het maken van digitale portretten is het digitaal karikatuur tekenen mijn grote passie geworden. Mijn streven is om steeds weer nieuwe manieren te vinden om een mooie karikatuur neer te zetten.

 

 

Humor

Humor, snelheid, creativiteit en mensenkennis zijn de sleutelwoorden bij het snel tekenen. En laat dat nu perfect bij mij passen !

 

 

Kwaliteit

 

Door de komst van de iPad pro is het nu mogelijk om echt met gevoel een digitale tekening te maken. Door de drukgevoelige pen kunnen lijnen en vlakken perfect worden gedoseerd. Het verschil met "normaal" tekenen is nu minimaal Bovendien is gedrukte resultaat van hoge kwaliteit.

Will Lomans karikatuur tekenaar
Will Lomans (karikatuur tekenaar)

Will Lomans

Geplaatst in een mooi decor
Groepskarikaturen zijn zeer populair.

Een groepskarikatuur is erg populair


Deel dit met je vrienden:


Eigen Stijl

Ik vind het belangrijk om mijn eigen stijl te hebben en te houden. Daarom werk ik met mijn 3 opties systeem. Duidelijk en simpel.

En daardoor zeer betaalbaar !!

Werk in overleg

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Als je dus speciale wensen hebt stuur een appje of een mailtje om te overleggen.

Daar komen we zeker uit.


karikaturen