Een Groeps Karikatuur

Groeps Karikatuur

Stap voor stap moet een groepskarikatuur worden opgebouwd. Eerst elke "kop" apart tekenen en zorgen dat de gelijkenis goed is. Daarna alles samenvoegen tot 1 geheel. Het inkleuren wordt ook weer per "kop" gedaan. Iedere karikatuur krijgt zijn eigen toevoeging. Bijvoorbeeld een hobby of werk. Een mooie achtergrond met wat actie: deze achtergrond moet vervolgens worden ""vrijgezet" zodat de koppen er uit springen.

Al met al meer werk dan je zou denken.

Compositie

Elke karikatuur

moet apart worden getekend en ook echt gelijkenis hebben.

 

De Compostitie

is natuurlijk zeer belangrijk. Het moet een geheel zijn.

 

De Achtergrond

Verbind uiteindelijk alle karikaturen met elkaar.


Het proces in vogelvlucht.....

Reactie schrijven

Commentaren: 0